Brasswinkel.nl streeft ernaar om uw bestelling zo snel en efficiënt mogelijk te versturen.

Brasswinkel.nl hanteert vaste tarieven, deze worden getoond bij het afrekenen. Bestellingen met een waarde van €100,00 of meer worden binnen Nederland gratis verzonden. Wij versturen zendingen altijd met track & trace. We versturen niet meer per briefpost vanwege kans op beschadigingen, en vanwege het feit dat wij en u niet kunnen achterhalen waar de zending is indien er vertraging of andere problemen zijn bij PostNL.

Brasswinkel.nl verstuurt uw bestelling naar het door u opgegeven adres. U bent zelf verantwoordelijk voor de juiste adresgegevens. Geeft u alstublieft ook het correcte huisnummer en postcode op. Zodra uw bestelling bij PostNL is afgegeven, is PostNL verantwoordelijk voor het verloop tot en met aflevering. Wij hebben dan ook geen invloed op eventuele vertragingen door drukte bij PostNL.

 

MyParcel Brievenbuspakket €4,95

  • Altijd met track&trace: zodra het pakket is aangeboden bij PostNL ontvangt u een email met een track&trace code waarmee u uw bestelling kunt volgen. Het duurt meestal een paar uur voordat de zending te traceren is.

 

MyParcel Pakketpost €4,95

  • • Indien het pakje niet door de brievenbus past wordt uw besteling met PostNL pakketservice verzonden

  • • Met track & trace: zodra het pakket is aangeboden bij PostNL ontvangt u een email met een track & trace code waarmee u uw bestelling kunt volgen.

 

 

Waaruit bestaan de verzendkosten?

Brasswinkel.nl verzendt uw order per brievenbuspakket of pakketpost. We hebben gekozen voor één standaardtarief, €4,95 voor elke manier van verzenden.
Voor bestellingen vanaf €100,00 worden geen verzendkosten berekend.

De verzendkosten bestaan uit alle kosten die wij moeten maken om ervoor te zorgen dat u uw bestelling thuis ontvangt:

– Portokosten die PostNL ons berekent
– Inpakmateriaal
– 21% BTW die wij moeten afdragen aan de belastingdienst

Brasswinkel.nl maakt geen winst op de verzendkosten. De verzendkosten zijn vergelijkbaar met andere webwinkels in de branche.